{bubble up pizza}

Nie jest łatwo uzyskać przypieczone bąble na brzegach pizzy. To wymaga odpowiedniego ciasta i bardzo wysokiej temperatury w piecu, aby powietrze uwolniło się z ciasta.

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Ależ apetycznie wyglada 🔥🔥🔥
    I ta słodycz czerwonej cebulki …
    Uszy Was dzisiaj nie piekły ?
    Z Patrykiem przez cały dzień wplataliśmy wspominki o Was ,Sardynce i Karsiborzu
    ❤️❤️❤️

  2. Ale miło 🙂
    Trochę nas piekły 😉
    Ale my wiemy, że Wy o nas tylko ciepło i miło możecie mówić.
    Wiem, że jeszcze się spotkamy na Sardynce. I znów będzie chleb. I może pizza 🙂
    Marzenia do spełnienia. Tak Ci zawsze mówiłam, pamiętasz?
    I się spełniło…

  3. Pamiętam i tego się trzymam 😉

  4. I tak trzymać – Aga!
    I się spełni ❤️
    PS Uściskaj mocno Patryka :***

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.