{tam i tu} Dwa stoły, bałkańskie opowieści i łazanki z kapustą po serbsku. 3 grudnia 2023 In Mikantor Balkan Bałkany Bosna Bośnia i Hercegowina collage food foodies holiday kafana pastafresca rakija Serbia slowfood slowlife table travel ← Previous post Next post → 2 Comments Nika 29 grudnia 2023 Szkoda, że nie podajesz przepisów dla swoich gości online😉. Uwielbiam twoją prostą kuchnię. admin 2 stycznia 2024 U mnie gotowanie na oko. Czasem ciężko to przełożyć na przepis, więc jestem tylko inspiracją dla innych. Pozdrawiam cieplutko na ten Nowy 🙂 Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Nika
Szkoda, że nie podajesz przepisów dla swoich gości online😉. Uwielbiam twoją prostą kuchnię.
admin
U mnie gotowanie na oko. Czasem ciężko to przełożyć na przepis, więc jestem tylko inspiracją dla innych.
Pozdrawiam cieplutko na ten Nowy 🙂