{white sweet onion} W obawie przed przymrozkami wykopałam ostatnią partię białej i słodkiej cebuli. Myślę, że przyrządzę z nich tartę i francuską zupę cebulową. 4 listopada 2020 In Mikantor autumn folk food foodies garden green kitchen nature O&S organic seeds organicfood slow slowfood slowlife ← Previous post Next post → 8 Comments Ela 7 listopada 2020 Ślicznie wyglada, temat na obraz😊 admin 13 listopada 2020 Masz rację :-))) Ela 14 listopada 2020 Namalujesz Mimi?😊😚❤ admin 14 listopada 2020 hm… dajesz mi wyzwanie i motywację :-))) Ela 14 listopada 2020 Mam pewność, że namalujesz pięknie, chcialabym byś malowała😊❤ admin 14 listopada 2020 Myślę, że za kilka miesięcy będę tylko malować. Życie ciągle się zmienia… Ela 14 listopada 2020 Dobrze jest móc poświęcic się temu, co się kocha, być niezależnym i wolnym… admin 14 listopada 2020 Tak. I żyć prawem naturalnym. Tego życzę każdej osobie. ❤️ Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *Komentarz Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę zgodnie z Polityka prywatności.. * Powiadom mnie o nowych wpisach przez email. Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Ela
Ślicznie wyglada, temat na obraz😊
admin
Masz rację :-)))
Ela
Namalujesz Mimi?😊😚❤
admin
hm… dajesz mi wyzwanie i motywację :-)))
Ela
Mam pewność, że namalujesz pięknie, chcialabym byś malowała😊❤
admin
Myślę, że za kilka miesięcy będę tylko malować.
Życie ciągle się zmienia…
Ela
Dobrze jest móc poświęcic się temu, co się kocha, być niezależnym i wolnym…
admin
Tak. I żyć prawem naturalnym.
Tego życzę każdej osobie.
❤️