{sage}

Dopiero pod wieczór ścinam liście szałwii na kolację. Listki są już idealnie wykształcone, mięsiste i lekko omszone. To będzie lato z szałwią! Powędruje do: makaronu, na pizzę, focaccię, bruschettę. Na grzankę z sardynką. Jeden warunek – szałwia musi być idealnie usmażona.

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Piękna kompozycja Mimi, taka świeżo zielona, cudne pasy i serwetki, wszystko piękne,..zdjęcie do podziwiania🥰 i zawieszenia , jak każde Twojego autorstwa, wiem , ile talentu, wrażliwości i pracy to kosztuje💚gratuluję ci tego i podziwiam

  2. Zdjęcie dla Ciebie! Robiąc je pomyślałam, że to się może Eli spodobać ❤️💚

  3. Jejku, czuję się zaszczycona, dziękuję❤🌿

  4. ❤🌿

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.