{organic carrots}

Stopniowo wykopuję marchew: białą, żółtą i fioletową i zachwycam się starymi odmianami, które wyróżniają się wielobarwnymi korzeniami i niebywałym smakiem.

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Mimi powinnaś wydać kalendarz ze swoimi zdjęciami….widzę juz kalendarze w sprzedaży, Twój byłby najpiękniejszy, ślicznie zatrzymujesz piękno natury w obrazach☺

  2. Ach, Eli ❤
    Chciałabym, ale mam w magazynie całą euro-paletę magazynu i jeszcze bardzo dużo brulionów.
    Sprzedaż jest znikoma – marna.
    Raczej już nie odważę się nic drukować. Pogodziłam się z tym i zupełnie o tym nie myślę.
    Ale przecież zawsze mogę robić zdjęcia i tego się trzymam! To mi wystarczy.

  3. Rób proszę…bo to dla mnie prawdziwe święto , Twój nowy wpis☺

  4. Będę!
    Dziękuję Ci za to, Eli 💚

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.