{homemade maca}

Boże chlebki, czyli podpłomyki pieczone na suchej blasze tradycyjnego pieca chlebowego. Przygotowane z mąki ze starej odmiany pszenicy – samopszy. Raptem trzy składniki : mąka, woda, sól. Smak najprostszy i zapewne cenniejszy od tuńczyka lub homara.

 

 

← Previous post

Next post →

6 Comments

  1. Kasia

    Cudne….świętujcie…💚

  2. admin

    Raz jeszcze dziękuję Kasiu za dzisiejszą NIESPODZIANKĘ ❤
    To było urocze 🙂

  3. Znam ten smak z dzieciństwa😊

  4. admin

    I to też jest Twoje „bogactwo”.
    Pamięć smaków na podniebieniu i w sercu ❤

  5. Edith

    Wszystkiego najlepszego, Kochana! Nie zdążyłam przed północą to chociaż przy wpisie z dobrą datą będą życzenia 🙂

  6. admin

    Dziękuję bardzo ❤
    Wszystko na czas – nic się nie martw 🙂
    Dzięki WIELKIE!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.