{Kiermash & Mandu} Podczas targów Kiermash można było spróbować pysznych koreańskich pierożków gotowanych na parze. Te małe koreańskie przysmaki wypadły naprawdę bardzo pysznie. Dobrze, że Mandu ma stały lokal przy Starym Kleparzu. 6 czerwca 2017 In Mikantor food foodies Forum Kiermash Kraków Mandu slowfood targi ← Previous post Next post → 2 Comments Llooka 7 czerwca 2017 Moje ulubione, to te wegańskie. Mniam! admin 7 czerwca 2017 Może jutro ich spróbuję. Jedziemy do Krako. Ale najważniejsze, że weekend już tuż… tuż! Dodaj komentarzTwój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. Δ Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.
Llooka
Moje ulubione, to te wegańskie. Mniam!
admin
Może jutro ich spróbuję. Jedziemy do Krako.
Ale najważniejsze, że weekend już tuż… tuż!