{töltött paprika} Mam węgierskie papryki, przecier, kiełbasę i boczek, więc robię klasyczne węgierskie danie, które za każdym razem przypomina mi naszych braci Madziarów. 19 września 2020 In Mikantor cabin campfire cooking fire fire folk food foodies Hungary kitchen Magyarország organicfood slowfood table Węgry ← Previous post Next post → 2 Comments Kasia 21 września 2020 mniam 🙂 admin 21 września 2020 O tak! To jest bardzo mniam 🙂 Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *Komentarz Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę zgodnie z Polityka prywatności.. * Powiadom mnie o nowych wpisach przez email. Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Kasia
mniam 🙂
admin
O tak! To jest bardzo mniam 🙂