{holunder} Gdybym wiedziała, że racuchy z czarnym bzem są takie pyszne, to bym inaczej zaplanowała zbiory kwiatów. Ale teraz już wiem, że za rok będę bardziej uważna, aby nie przeoczyć takich Darów Natury. 23 lipca 2020 In Mikantor folk food foodies garden green lato nature O&S organicfood Poland Polska slow slowfood slowlife summer ← Previous post Next post → 2 Comments Barbara 26 lipca 2020 Nie robiłam tego przepisu, ale zrobiłam syrop z kwiatów czarnego bzu na zimę. Też zapamiętam ten przepis, żeby wypróbować następnym razem🙏. admin 28 lipca 2020 Przepis na racuchy podam wkrótce 🙂 No ale na czarny bez trzeba będzie trochę zaczekać ;-))) Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *Komentarz Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę zgodnie z Polityka prywatności.. * Powiadom mnie o nowych wpisach przez email. Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.
Barbara
Nie robiłam tego przepisu, ale zrobiłam syrop z kwiatów czarnego bzu na zimę. Też zapamiętam ten przepis, żeby wypróbować następnym razem🙏.
admin
Przepis na racuchy podam wkrótce 🙂
No ale na czarny bez trzeba będzie trochę zaczekać ;-)))