{slow bread}

Lekko wilgotny, pachnący orkiszem, z chrupiącą skórką dookoła. Po prostu pyszny. Ulubiony. Tartine bred.

← Previous post

Next post →

5 Comments

  1. Cudowne są Wasze bochenki…i tak pięknie o nim piszesz❤. Ja tez dzisiaj piekłam swoje chlebki❤. Zawsze mi środkiem pękają i uwielbiam odrywać chrupiącą skórkę. Domowy chleb niezastąpiony🙏. Dobrej nocy Kochani❤.

  2. Pachnie 🙂

  3. Miło mi ❤

  4. Niezastąpiony i jedyny słuszny.
    Kupne pieczywo jest coraz gorsze. Niestety.

  5. 👌😋👌😋👌😋👌

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.