{polenta cake}

Żółtozłociste ciasto z polentą. Puszyste, maślane i bardzo włoskie. Idealne na dziś.

← Previous post

Next post →

4 Comments

  1. Mimi wspaniale wygląda!Ja dzięki Twojej inspiracji piekę murzynka St. Delfour i keksa z Ladurée…wydrukowalam Twoje przepisy i przechowuję piekąc w święta😊😚dziękuję…

  2. Niesamowite!
    To ja już nie piekę tego murzynka, a Ty tak. Co za radość 🙂
    Za to keks Laduree – zawsze na Gwiazdkę.
    Dziękuję Ci za ten uroczy komentarz!

  3. To ja dziekuję za INSPIRACJE😍❤

  4. Och, to takie miłe 🙂
    Dzięki raz jeszcze!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.